WIE ZIJN WIJ ?

Wij genieten van een gespecialiseerde ervaring in juridische zaken met betrekking tot de leefomgeving: ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, energie en milieu.

Omdat wij ons beroep met passie uitoefenen, blijven wij opengesteld voor de andere aspecten van uw vastgoedproject (technisch, financieel, enz.) om dienovereenkomstig te kunnen reageren op juridisch vlak.  

De omvang van onze missie wordt aangepast aan uw behoeften en doelstellingen. Wij bevelen echter een aanpak van dagelijkse ondersteuning aan: met een grondige kennis van het project kunnen wij anticiperen op obstakels.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners waardoor wij geïntegreerde studie– en ondersteuningsdiensten voor uw ontwikkelingsproject kunnen aanbieden (milieustudies, commerciële of technische studies, architectuur, ruimtelijke ordening, complexe contracten, commerciële operaties, enz.)

D.Sight is vooral actief in het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en beschikt over een uitgebreid netwerk, zowel met overheidsinstanties als met particuliere operatoren. 

TEAM D.SIGHT

Gilles DELACROIX

gdelacroix@d-sight.be

Sandrine DEWULF

sdewulf@d-sight.be

Fanny WATTEYNE

fwatteyne@d-sight.be

Claire THOLLEMBECK

cthollembeck@d-sight.be

Cécile VÔ

cvo@d-sight.be

Dounia TOUIRAT

secretariat@d-sight.be